Bakiye Çekiliş Profil İlanlar Puan Destek

Admin

Salı, 23 Ocak 2024 16:06:41

2020 Yılında PUBG Mobile Önemli Güncellemeler Alacak!

2020 yılında, Sezon 11'inde 5 Ocak tarihinde başlamasıyla birlikte önemli özellikler geliyor.

Haberler

Dünya'da çok popüler oyunlardan birisi olan PUBG Mobile oyunu sizlerinde bildiği gibi güncelemelerle birlikte kendini sürekli yeniliyor ve farklı özellikleri oyuna katıyor. 11 Sezonun da 5 Ocak tarihinde gelecek olmasıyla birlikte birçok özelliğinde oyuna ekleneceği söyleniyor. 

 

2020 yılına girmemizle birlikte gelecek olan Sezon 11 ile PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi alacak. Bu güncelleme ile birlikte bazı özelliklerde belli oldu. Oyuna Ağır silahlar gibi birçok yenilik katılmasının yanı sıra en dikkat çekici olan şey artık mod içerikleri de inebilecek. Özellikle Ölüm Maçı modu ile oyuna girmeden önce yüklemeleri ayarlayıp oyuna girebileceksiniz. Yani oyuna yeni bir yükleme menüsü gelecek. Oyuna ayrıca Kış alanı ve kar bisikletleri de bu güncelleme ile geliyor.

 

 

Sezon 11'de birçok yenilik ortaya çıkmış gibi gözüküyor. Oyuna birçok ağır silah skinleri, giysiler, yepyeni paraşütler eklenmiş. Sizde bu yeniliklere sahip olmak istiyorsanız sitemiz üzerinden güvenli ve uygun fiyatlarla Pubg Mobile Uc satın alabilirsiniz.

Hızlı Teslimat

Güvenli Alışveriş

Kaliteli Müşteri Hizmetleri

Cd Key ve Epin

© Copyright 2014-2024. Sitemizdeki yazı, resim ve içeriklerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.